Neix Cloak, la primera app antisocial

Compartir

Les xarxes socials són, per definició, un punt de trobada amb els nostres contactes. Volem saber què fan i on són les persones que tenim afegides al Facebook o al Twitter. A través d’aquestes aplicacions podem comunicar-nos-hi per quedar o anar a diversos esdeveniments.

Però ara acaba de presentar-se l’app que fa tot el contrari: et diu qui dels teus contactes assistirà a determinat lloc de forma que tu evitis trobar-te’l. Es tracta de Cloak, una eina gratuïta per a iOS i que es basa en els motors de geolocalització de Foursquare i Instagram (tot i que els creadors han anunciat que aviat s’afegiran d’altres, com Facebook).Cloak

L’usuari ha d’indicar quins contactes no vol trobar-se en cert lloc o esdeveniment, i l’aplicació li envia una notificació quan aquests es troben dins d’un determinat radi marcat per l’usuari. A més, marca en un mapa de Google Maps on es troben aquests contactes indesitjats.

L’aplicació és obra del programador Brian Moore i de l’exdirector creatiu de Buzzfeed, Chris Baker, el qual ja ha creat llocs web similars a Cloak com Hate with friends (el qual permet saber si dos usuaris s’odien) o Rather (que permet eliminar els missatges molestos a Twitter o Facebook).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: