NETEJA INTEGRAL DE WHATSAPP ─ S.O.S ANDROID!

neteja-integral-whatsapp
Compartir

Després d’arribar a un nou acord amb Google Drive, les còpies de seguretat de WhatsApp ja no comptaran amb la quota d’emmagatzematge de Google. Aprofitant aquest nou escenari, la plataforma de missatgeria instantània ha decidit fer una neteja del seu servei mitjançant la qual eliminarà tots aquells arxius multimèdia i missatges que no s’hagin guardat en una còpia de seguretat mitjançant l’eina Google Drive durant l’últim any.

A través d’un comunicat, la companyia confirma que aquelles còpies de seguretat de WhatsApp que no hagin estat actualitzades durant més d’un any seran “eliminades automàticament” de l’emmagatzematge de Google Drive a partir d’avui, dilluns 12 de novembre. Per aquesta mateixa raó, els desenvolupadors de WhatsApp recomanen, a tots aquells usuaris que vulguin mantenir els seus arxius, que realitzin una còpia de seguretat de les seves converses.

Com evitar que esborrin les teves fotos i missatges

Mentre que Apple permet fer les còpies de seguretat en el seu propi servei en el núvol (iCloud), tots aquells usuaris que disposin d’un telèfon mòbil amb sistema operatiu Android es recolzen en Google Drive per guardar els seus arxius. Per aquesta mateixa raó, aquest canvi afecta principalment als usuaris d’Android per WhatsApp, que hauran de realitzar la còpia de seguretat per evitar la pèrdua dels seus arxius emmagatzemats.

Per realitzar la còpia de seguretat, tan sols has d’obrir WhatsApp, buscar els ajustos generals i pressionar sobre l’opció Xats. Una vegada allí dirigeix-te a Còpia de seguretat i guarda els teus missatges a Google Drive. També podràs configurar el teu compte de Google Drive perquè sigui el servei d’allotjament qui realitzi aquestes còpies de forma automàtica.

Connecta’t a una xarxa Wi-Fi per realitzar la còpia de seguretat

Si ets dels quals deixaven a Google que fessin les còpies de seguretat de forma automàtica, no hauràs de tornar a fer-ho per conservar els teus arxius. Si per contra mai abans havies fet un d’aquests backups, et recomanem que ho facis connectat a una xarxa Wi-Fi, ja que l’arxiu pot consumir una gran quantitat de dades mòbils.

Després de realitzar la còpia de seguretat no hauràs de tornar a preocupar-te per les teves dades. No obstant això, és recomanable que realitzis aquesta acció de forma periòdica per evitar la pèrdua d’arxius, fotos i converses. Gràcies a això, cada vegada que canviïs de telèfon mòbil conservaràs totes les teves converses i no perdràs arxius pel camí.

NETEJA INTEGRAL DE WHATSAPP ─ S.O.S ANDROID!
Valoreu aquesta publicació

Gemma
Redactora d'YCOM. T'acosta el contingut que genera més conversa a la xarxa.
Etiquetes: