Notegraphy, l’app per escriure de manera bonica

notegraphy
Compartir

Tenim diverses xarxes socials, i cada vegada més especialitzades. Unes només per a text curt, d’altres només per a imatges, i estic segura que he sentit a parlar d’una xarxa social especial per a fotos amb gatets. Però com tothom que ha tingut presència activa en aquestes pàgines ha vist, ens agraden molt les frases de motivació i les cites de gran pensadors. Fins ara, aquestes sempre venien juntes amb imatges emocionals, però sense posar un fort enfocament en el text.

Notegraphy, una de les start-ups de #4YFN, té aquest problema arreglat. És una aplicació que canvia la manera en què pensem i compartim el text a través del disseny. Aquesta aplicació per escriure d’una manera atractiva a les xarxes socials ens torna una mica a la bellesa de la cal·ligrafia, en una internet on només intentem fer servir menys caràcters i més emoticones. Així podem cuidar més de la forma en la que presentem els nostres pensaments, o els dels altres, especialment com els errors d’ortografia i els gramaticals han conquerit els nostres estatus i els tuits.

Les oficines de Notegraphy són a Barcelona i ens han portat els principis del dissenys des del món de la publicitat. I no és només una aplicació, realment és una xarxa social completa, on pots compartir totes les paraules escrites amb estil amb els teus amics i seguidors.

Realment es útil tornar una mica a la part lúdica de les aplicacions i no només fer-les servir per a la cerca d’informació ràpida, sigui presentada en qualsevol format. Notegraphy ens dóna a escollir entre desenes d’estils, des d’elegants i sobris, fins a molt moderns i divertits. Les tipografies i els estils utilitzats fan de les paraules que compartim un petita obra de disseny i una gran inspiració.

Està bé aturar-se un moment i interessar-te també pel paquet en el qual presentes la informació. Estem massa preocupats per condensar-la, perquè tenim por que ningú no té paciència per llegir o mirar un vídeo llarg, però l’internet és gran i també necessitem petites sorpreses que ens treguin dels nostre ritme insostenible. Esperem més iniciatives creatives que ens motivaran per a crear i compartir el millor contingut.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: