Nova funció a Instagram: publica una foto a diversos perfils simultàniament

Instagram introdueix una nova funció
Compartir

Instagram ha introduït una nova funció en la seva versió per a dispositius Apple (iOS), mitjançant la qual els usuaris que gestionen més d’un perfil podran pujar una mateixa publicació als diversos comptes al mateix moment.

El mitjà especialitzat TechCrunch se’n va fer ressò el dijous 10 de gener, explicant aquesta nova possibilitat que ha de facilitar la feina a les persones que utilitzen la xarxa més en l’àmbit professional i que desenvolupen una estratègia de contingut compartit. Si tenen un iPhone, ara ja no hauran de “saltar” d’un perfil d’Instagram a un altre per a publicar exactament el mateix.

El mecanisme és ben senzill i no canvia la ruta de publicació que hi ha fins al moment. Un cop l’usuari hagi seleccionat el contingut a pujar a Instagram, hagi aplicat el filtre desitjat i estigui a la pestanya on cal introduir la descripció de la imatge, apareixerà una nova secció amb els altres comptes de l’usuari. D’aquesta manera, només caldrà seleccionar els comptes on es vol publicar el post i aquest es pujarà a tots els seleccionats.

Publicació a multiples comptes a Instagram

Pel que fa a la disponibilitat d’aquesta funció, segons recull TechCrunch, Instagram ha explicat que, ara per ara, només està disponible als dispositius iOS. S’espera que en un futur ben pròxim arribi als dispositius Android. Més enllà d’això, la companyia no ha donat detalls sobre si aquesta funció s’aplicarà a les històries.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: