Dues noves eines d’Instagram per bloquejar comentaris ofensius i filtrar “spam”

Compartir

L’objectiu de la creació de les dues eines d’Instagram és que la seva comunitat d’usuaris pugui participar de manera sana i la xarxa social sigui un lloc segur per l’expressió personal.

 

Instagram ha presentat aquesta setmana dues noves eines perquè la xarxa social de fotografia continuï sent un lloc segur per l’expressió personal: un filtre per bloquejar certs comentaris ofensius i un filtre de “spam” en nou idiomes.

 

La primera eina que ha desenvolupat la companyia és un filtre que permetrà bloquejar certs comentaris ofensius en publicacions i vídeos en viu. Com explica en un comunicat, tots els altres comentaris es mostraran normalment i encara així, serà possible denunciar, eliminar i desactivar comentaris. A més, l’usuari podrà reactivar aquest filtre en qualsevol moment, i ho creu oportú. L’eina bloquejarà alguns comentaris ofencius i pròximament estarà disponible en anglès, tot i que la companyia planteja oferir idomes addicionals més endavant.

 

La segona eina és un filtre comentaris brossa, amb el que es busca impedir publicacions evidents de “spam” en els comentaris, bloquejant-los de les publicacions i vídeos en directe. De moment, el filtre eliminarà el contingut brossa escrit en  nou idiomes: anglès, espanyol, portuguès, àrab, francès, alemany, rus, japonès i xinès.

 

Aquestes dues eines s’han desenvolupat a partir de la tecnologia d’ Intel·ligència Artificial. L’equip d’Instagram ha explicat que  ha estat entrenant als sistemes per reconèixer certs comentaris ofensius i contingut brossa i així evitar que arriben als membres de la comunitat. L’objectiu final, com el d’altres plataformes, és que la xarxa social sigui un lloc segur per la llibertat d’expressió dels seus usuaris i que puguin participar d’una manera sana, sense ensurts ni males pràctiques.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: