NOVETATS DE WHATSAPP ─ Descobreix-les!

novetats-de-whatsapp
Compartir

 

WhatsApp continua treballant en noves característiques per millorar la seva plataforma de missatgeria instantània. Entre elles destaquen algunes com els stickers (en proves des de 2017), una nova manera fosca per compensar la forta llum que emeten les pantalles electròniques en entorns amb poca llum o una funció per enviar i rebre diners des de l’aplicació, entre altres.
Després de presentar les videotrucades grupals i modificar la funció per eliminar missatges, el blog especialitzat en novetats de WhatsApp WabEtaInfo ha revelat els plans de la companyia de cara als mesos vinents. Des d’un “mode vacances” fins a una opció per enllaçar comptes i un “mode silenci”. A YCOM t’expliquem quines són les novetats de WhatsApp:

Arriba el Mode Vacances

La primera d’elles és el “mode vacances”. A pesar que encara no està activa per a desenvolupadors, el mitjà especialitzat assegura que es tracta d’una manera per controlar els xats silenciats. En activar aquesta opció, els xats que han estat silenciats es mantindran arxivats, a pesar que l’usuari rebi nous missatges d’aquests.

Gràcies a això, l’usuari evitarà que el grup que ha bandejat a la zona de xats arxivats torni a la vida cada vegada que algú enviï un missatge. Per tant, es tracta d’una eina ideal per a aquelles persones que busquin desconnectar del treball després de sortir del mateix o quan estan gaudint de les seves vacances.

Des de comptes enllaçats al Mode Silenci

Entre les novetats de WhatsApp de cara als pròxims mesos també destaca la “mode silenci”. Una petita novetat, que ja està disponible per a desenvolupadors, que fa desaparèixer la irritant icona que ens mostra la quantitat de missatges sense llegir després de silenciar un xat.

Finalment, la companyia treballa en una característica que ha estat batejada com a “Comptes enllaçats”. Una nova opció, que sembla dirigida als usuaris de WhatsApp Bussiness, mitjançant la qual els usuaris podran integrar comptes de WhatsApp com d’Instagram de forma senzilla (de moment es desconeix si també es podrà utilitzar amb altres serveis com Facebook o Messenger).

De moment es desconeix la utilitat d’aquesta nova opció. No obstant això, tot apunta al fet que podria ser utilitzat per recuperar el teu compte de Facebook mitjançant WhatsApp i fins i tot per enviar actualitzacions a Instagram des de la plataforma de missatgeria instantània. En definitiva, la companyia prepara un gran nombre de novetats de cara a un futur no gaire llunyà.

Gemma
Etiquetes: