Inscripcions obertes per als Premis RuralApps 2017

Compartir

 

L’objectiu del concurs és promoure la innovació tecnològica en el sector agrari, alimentari i rural i l’apropament del sector a la ciutadania.

 

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Alimentació i Pesca, amb la col·laboració d’Eurecat convoca la quarta edició dels Premis RuralApps i obre el procés d’inscripcions. L’objectiu del concurs és promoure la innovació tecnològica en el sector agrari, alimentari i rural i l’apropament del sector a la ciutadania. Es vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions en aquest sector que aportin solucions tecnològiques a la ciutadania i als professionals. Per tal d’aconseguir aquest objectiu, el premi té dues categories, segons els usuaris de les aplicacions mòbils: Apps que s’adrecen a professionals del sector i Apps que s’adrecen a la ciutadania. Aquest reconeixement té un valor econòmic de 3.000 € per cada categoria, però sobretot dona projecció a l’aplicació desenvolupada pel valor que aporta al sector.

 
Ciutadania
És el tipus de modalitat destinada a aplicacions que donin solucions tecnològiques innovadores als ciutadans i que facilitin l’accés a la informació, en l’àmbit agrari, alimentari i/o rural.

 
Professionals
Aquesta segona modalitat està destinada a aplicacions mòbils que donin solucions tecnològiques innovadores als professionals del sector agrari, alimentari i rural que millorin els processos de producció i de gestió, l’eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant en l’àmbit d’empresa, abastant des del procés de producció del producte fins a la seva comercialització.

 
El termini de presentació de candidatures és de tres mesos i finalitzarà el 16 d’agost de 2017. Tota la informació sobre les edicions anteriors i les bases de presentació es troba a la pàgina web de RuralApps o fent clic aquí.

 

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: