Pinterest ja permet GIF animats

Compartir

La xarxa social d’imatges Pinerest ja permet format GIF. Aquest format amplia l’espectre de possibilitats en incloure imatges animades als taulers tan característics de Pinterest .

“Molts usuaris ens han fet arribar el seu desig de veure GIF en moviment a la nostra xarxa social, així que, des d’avui, ho hem fet possible”, declarava l’equip de Pinterest sobre l’interès dels usuaris a incloure aquest format de imatge. Coneixent aquesta necessitat, Pinterest ja havia anunciat que estava treballant perquè els GIF poguessin reproduir-se sense problemes. No és que no es pogués pujar una imatge en format GIF anteriorment . El sistema ho permetia, però es veia com una imatge fixa fins que, en clickar a la font de la imatge, els usuaris accedien a l’animació.

Això també era un impediment per a la xarxa social ja que, si es volia veure un GIF, havien de sortir de la plataforma de Pinterest i , amb major possibilitat , l’usuari acabaria cansant i utilitzaria altres sistemes per gaudir d’aquestes imatges animades . Ara, amb un botó de “play” es poden reproduir aquestes imatges sense necessitat de sortir de Pinterest . No obstant això , per a la versió mòbil de Pinterest els usuaris hauran d’esperar una mica més . Sí volen implementar al seu App , però encara no hi ha data prevista perquè es puguin ” pinear ” o ” repinear ” GIFs animats a través del mòbil o tablet.

Resulta curiós veure com altres xarxes socials són reticents a permetre imatges animades en les seves plataformes . Un dels exemples més destacats és Facebook , el qual, ja ha declarat en moltes ocasions que no vol ser una xarxa social de ” territori GIF ” . Al contrari , Google+ ja ha implementat la tecnologia que necessita per reproduir GIFs en les seves publicacions .

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: