Tot el que has de saber sobre la nova política de privacitat de Twitter

Compartir

Twitter canvia la seva política de privacitat a partir del 18 de juny per adaptar-se a les noves necessitats d’internet i ajudar a les marques a arribar al seu públic.

 

Durant els darrers dies als usuaris de Twitter se’ls hi ha aparegut una finestra emergent sobre la “política de privacitat” a l’hora d’iniciar sessió en el seu compte. Recentment, la xarxa social de microblogging ha realitzat alguns canvis en la seva configuració que entraran en vigor el pròxim 18 de juny. Si ets usuari de Twitter, és important que coneguis la nova política per poder configurar l’ús de les teves dades personals.

 

Tot i que en la finestra emergent, la plataforma explica que a partir d’ara l’usuari tindrà més control sobre les seves dades, aquest ha de revisar la configuració del portal per poder ajustar-la a les seves preferències. Com moltes altres plataformes d’interacció, Twitter intenta renovar-se i per això, amb la nova política gestionarà les dades dels agafar les dades dels seus usuaris per personalitzar el contingut i els anuncis a cada perfil. Intenta així convertir-se també en un intermediari entre la marca i el seu públic.

 

Si vols ajustar les preferències del teu compte, has de fer clic sobre la imatge de la cantonada superior dreta de la pantalla i entrar en l’apartat: Configuració i Privadesa. Un cop allí has de prémer l’enllaç “Editar” situat en: Personalització i dades. Una altra manera d’arribar-hi és prement directament el botó de “Revisar configuració” en el missatge d’avís. Si accedeixes a aquestes dades després del 18 de juny, tot apareixerà activat per defecte.

fotonoticia_20170612085935-1030739_640

Des d’aquesta finestra pots controlar la forma en la qual la plataforma personalitza el contingut i com registra i comparteix certes dades personals. D’una banda, cadascú té la possibilitat d’indicar si vol personalitzar els anuncis o el contingut depenent de les apps que tingui instal·lades en els seus dispositius, o de la ubicació real en la qual es troba. D’altra banda, cada perfil pot registrar el contingut de Twitter a la web o compartir dades a través d’associacions seleccionades.

 

Cal tenir en compte que tracta d’informació sensible, així que et recomanem que li donis un cop d’ull detingudament i desactivis totes aquelles dades que no t’interessi proporcionar. Per efectuar canvis l’única cosa que has de fer és marcar o desmarcar la casella corresponent i fer clic en el botó “Guardar Canvis”.

 

Un altre dels canvis en la política de privadesa de Twitter és que apareix marcada per defecte l’opció d’afegir una ubicació en els tuits. Si no vols que aparegui el lloc en el qual et trobes, desmarca la casella corresponent a l’apartat de Privadesa i seguretat, i fes clic en el botó Eliminar informació d’ubicació perquè aquesta dada s’esborri de totes les teves publicacions.

 

ubicacion-tuits

 

Per últim, si vols revisar amb deteniment tots els detalls de la nova política de privadesa de Twitter, pots fer-ho des d’aquest enllaç.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: