Amb la neteja de seguidors a Instagram, qui és el nou rei?

Compartir

En els últims dies Instagram ha borrat més de 18 milions d’usuaris falsos, una acció que venia anunciada des de feia dies a les notificacions de l’aplicació. En principi els usuaris normals no s’han ressentit de la neteja, però sembla que alguns famosos sí.

Justin Bieber ha deixat de ser el rei a Instagram al perdre 3,5 milions de seguidors i quedar en evidència en el sector. Ara mateix la reina d’Instagram és Kim Kardashian amb 22,2 milions de seguidors. En segon lloc trobem la cantant Beyoncé amb 21,4 milions.

Instagram va implementar un sistema per eliminar cada cert temps els robots que hi ha a la xarxa per obtenir més seguidors, comentaris i likes, una pràctica cada vegada més freqüent. D’altres que també s’han vist sorpresos per aquestes batudes organitzades per Instagram són el cantant Akon, que ha perdut més de la meitat de seguidors (56%) i un altre cantat, Ma$e, que va perdre més d’un milió de seguidors i va tancar el compte després de ser acusat de comprar usuaris per inflar la seva popularitat.

justin_instagram

Encara que Kardashian i Beyoncé són el TOP a Instagram, ahir també van perdre seguidors. La primera va perdre 1,3 milions de seguidors i la segona, Beyoncé, va perdre 866.000 seguidors. A Internet podem trobar webs que per un bon preu ofereixen inflar el número de seguidors, però no cal ser propietari de l’usuari per incrementar-ho. Cal dir, doncs, que aquesta compra pot venir per un tercer, com ara competidors o enemics que vulguin fer

Instagram no és l’única xarxa social que es veu afectada per bots i usuaris falsos, de fet segurament es tracti de la menys contaminada per males pràctiques del màrqueting i la publicitat. Es tracta de la primera gran acció anunciada, poc després d’anunciar que havien superat els 300 milions d’usuaris.

Font | BBC

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: