Una foto d’un ou es converteix en la publicació amb més ‘likes’ d’Instagram

Récord de Likes a Instagram
Compartir

Una fotografia d’un ou normal i corrent, amb fons blanc, ha aconseguit batre el rècord de “Likes” (“M’agrada”) a Instagram. El matí del dimecres, 16 de gener, la imatge, publicada el 4 de gener, acumulava més de 44 milions de likes.


El propòsit dels autors del compte @world_record_egg i de la publicació era bàsic i clar: aconseguir prendre el lloc a la foto amb més “M’agrades” fins el moment, pertanyent, llavors, a Kylie Jenner. Objectiu complert. La publicació de la germana de Kim Kardashian comptava amb més de 18 milions de likes; i, sorprenentment, l’ou ha pogut superar aquest nombre i de llarg. De fet, la mateixa Kylie Jenner s’ha sumat al fenomen viral i ha pujat un vídeo trencant un ou.

Com passa amb tots els èxits virals, la persona que va tenir la idea ha comptat amb la creativitat i sort perquè la imatge s’hagi estès arreu del món. El compte @world_record_egg ja compta amb més de tres milions de seguidors i ja compta, fins i tot, amb perfils “falsos” que intenten aprofitar-se de la popularitat de l’acció.

Veurem fins quan la imatge aconsegueix seguir acumulant likes i quin número més o menys definitiu assoleix. A partir de llavors, la incògnita serà descobrir què pot arribar a superar-la.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: