Una tribu assassina un evangelitzador en una illa de l’Índic i Google s’omple de ressenyes

Compartir

Segons informa TV3, les autoritats índies donen per mort John Allen Chau, un jove nord-americà de 26 anys que es va atrevir a visitar l’illa de l’oceà Índic Sentinel del Nord. En ella, hi viu una ètnia que no ha tingut mai contacte amb l’exterior i que era l’objectiu del jove John: volia evangelitzar-la.

Els pescadors que van portar Chau haurien vist, de lluny, com un grup de nadius transportaven el seu cos d’en John per la platja i l’enterraven a la sorra.

Els habitants d’aquesta illa són coneguts des de fa segles per la seva agressivitat cap als forasters, però alhora se’n sap molt poc perquè ningú que hi hagi anat ha tornat amb vida. Es creu que, com a molt són uns centenars, que són caçadors recol·lectors i que viuen com al paleolític.

Després d’aquests fets, i com acostuma a passar en ocasions, la xarxa ha sabut veure la part humorística de la “desgràcia” i les ressenyes de Google sobre l’illa s’han omplert d’opinions sobre l’elecció de Sentinel del Nord com a destí de vacances.

De fet, ja fa temps que la broma al voltant d’aquesta illa existia i el cercador acumula més de 4.000 opinions que fan mofa de la particularitat del destí i dels seus particulars habitants.

Etiquetes: