Tinder aconsegueix que les parelles interracials tinguin els seus propis emojis

Compartir

En la propera actualització Emoji 12.0 s’inclouran 59 emojis que representen a persones amb discapacitat i parelles interracials.

Els emojis representen la societat actual de manera molt clara, aconseguint cada vegada més aspectes diferents de forma inclusiva. Per això, amb la propera actualització d’Emoji 12.0, s’inclouran 59 icones que busquen la integració de persones amb discapacitat i de parelles interracials.

La notícia arriba un any després d’una campanya de Tinder que promovia els emojis de parelles interracials amb un projecte per la “igualtat emoji. Així, ha fet possible que les suites de dibuixos tinguin 71 noves variants perquè totes les parelles se sentin representades.

La campanya va arribar a aconseguir més de 50.000 signatures, portant a Unicode a donar la raó a la iniciativa i anunciar que els nous emojis arribaran a la tardor amb quatre combinacions de gènere i totes les combinacions de pell.

Jenny CampbellCMO de Tinder, ha explicat que la seva companyia “advoca per la llibertat de les persones per viure com vulguin viure i estimar a qui vulguin estimar. L’èxit de la nostra campanya Parella Interracial Emoji mostra com són de poderoses les veus de les més de 50.000 persones que es van unir a la nostra causa signant la nostra petició; junts, vam aconseguir un canvi i assegurem una representació visual per a les parelles interracials de tot el món. No podria estar més orgullosa d’aquest resultat increïblement positiu”.

D’altra banda, també es llançaran els “emojis de l’accessibilitat”, qüestió que ha promogut Apple. En total, s’inclouran 13 noves icones entre les quals s’inclouen un gos guia amb arnès, una persona amb bastó blanc, una orella amb audiòfon, el signe de sordesa, una persona en cadira de rodes elèctrica, una persona en cadira de rodes manual, unes pròtesis de braços i cames i un gos amb armilla i corretja.

Etiquetes: