Tres maneres de fer captures de pantalla de Snapchat

Fotografia de Maurizio Pesce a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

De menys a més indicat segons les possibilitats del moment, us presentem tres trucs per capturar i guardar un snap.

Imatge de portada de Maurizio Pesce a Flickr sota llicència Creative Commons

La majoria dels usuaris de Snapchat han volgut, en un moment o altre, capturar un snap, però no han gosat fer-ho (tot i la facilitat amb la qual es pot fer la captura) perquè a la persona que ens ha enviat el snap li arriba una notificació i, per tant, sap que ha estat capturat.

Tot seguit us presentem tres propostes per fer captures de pantalla a Snapchat sense que qui ens ha enviat el snap se n’adoni… o gairebé.

Retarda les notificacions de lectura

No és un mètode infal·lible, car no priva de què l’altra persona rebi la notificació, però si no tens cap altra solució al teu abast… potser val més això que res, oi? Ara, abans de fer-ho, pensa-t’ho bé, doncs potser segons què t’hagi enviat l’altra persona, et pot retirar la paraula…

El truc consisteix a esperar que el snap es carregui completament i, llavors, posar el telèfon en mode avió. A partir d’aquí, tindràs l’oportunitat de capturar correctament el teu snap amb les eines habituals de captura de pantalla i amb la màxima qualitat.

Un cop, però, que tornis a posar el teu terminal en connexió (i bé ho hauràs de fer), la notificació arribarà al compte de la persona que t’havia enviat el snap.

Així que ara anem a millorar-ho…

Utilitza una altra càmera

Enfoca-la (sigui una càmera de fotos bona o un altre smartphone, o fins i tot el teu tablet) a la pantalla del dispositiu on rebràs el snap, i visualitza’l. Podràs captar tot el que s’hi mostri, sigui en foto o en vídeo.

L’inconvenient d’aquest truc és que perdràs qualitat en la captura, per molta qualitat que tingui la segona càmera amb la qual captis les imatges.

Així doncs, anem a perfeccionar-ho…

Aprofita una eina de pantalla mirall a l’ordinador

Hi ha unes quantes aplicacions, tant per a Android com per a iPhone, que ens permeten treballar amb el nostre smartphone des de l’ordinador, de la mateixa manera que es realitza la connexió remota des d’un ordinador a l’escriptori d’un altre ordinador.

Podem aprofitar aquestes eines per, a l’ordinador, desar una captura de pantalla mentre hi visualitzem el snap del telèfon.

Aquest mètode és “el definitiu”, i té dos grans avantatges: no perd qualitat, i en ser la captura de la pantalla de l’ordinador, no envia notificació a través de Snapchat.

Així que, si teniu un ordinador a mà i el programari adequat, aquesta és l’opció que us recomanem.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: