Tweetdeck ara permet programar tweets amb fotos

Compartir

Tweetdeck, client oficial de Twitter, ha presentat una funció que li permetrà als usuaris programar els tweets amb imatge, opció que no estava disponible. Fins ara, per programar tweets amb una imatge s’havia de fer amb un servidor extern, com yfrog, disponible per exemple a Hootsuite, com passava a la mateixa xarxa social fa uns anys.

Aquesta ha estat la novetat més important, però també han estrenat la capacitat per administrar tuits programats entre comptes compartits. Es tracta d’una gran notícia especialment pels gestors de xarxes socials, que amb aquesta nova opció tenen la possibilitat d’arribar a molta més gent d’una forma més eficaç. Donat que les imatges ja no es pengen a través d’un servidor i els tweets queden desplegats, fa que les visualitzacions i l’interès siguin millors.

Aquestes opcions ja estan disponibles al programa per web i Chrome, i han anunciat que aviat el programa també es podria descarregar per Mac.

twetdeck

És incert i desconcertant el futur d’aquesta aplicació, ja que per una banda sembla que sigui una aposta clara de Twitter i per altra banda sembla que estigui destinada a desaparèixer. Fa uns mesos la xarxa social va decidir eliminar les apps per iOs i Android sense motiu justificat, i va explicar que hi destinaria menys recursos. Però de tant en tant veiem noves millores, com aquesta o el gestor multiusuari també recentment presentat.

FONT: TWITTER

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: