Twitter compra l’aplicació Cover, el llançador que aprèn de tu

Compartir

Twitter ha anunciat la compra de Cover, una startup responsable del desenvolupament d’un llançador per Android basat en una pantalla de bloqueig que s’adapta depenent de les necessitats de l’usuari.

La compra anunciada a través d’una notícia al seu blogLa seva aplicació va ser seleccionada com una de les millors de 2013. Funciona com una pantalla de bloqueig intel·ligent, que aprèn de l’usuari i segons l’hora del dia i la localització del dispositiu, mostra les diferents aplicacions que li seran més útils. Tal com expliquen al seu blog:

Comencem Cover fa un any perquè crèiem en dues coses:

1. El potencial dels superordinadors que portem en els nostres butxaques.

2. L’espectacular poder d’Android. Creem un reemplaçament de la pantalla de bloqueig d’Android que fa als nostres mòbils més fàcils de usar adaptant al nostre context i donant accés més ràpid a les aplicacions correctes.

No se’n saben més dades de la operació, no se’n sap el preu, si l’aplicació continuarà al Play Store o si els desenvolupadors continuaran treballant amb el mateix projecte. L’únic que podem dir certament és que les xarxes socials volen ser en tot moment el centre d’atenció de les persones i que per captar més fidels i seguidors utilitzen la tàctica de comprar empreses i startups més petites per crèixer.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: