Twitter confirma oficialment el canvi de disseny al més pur estil Facebook

Compartir

A principis de febrer es van filtrar unes imatges sobre un suposat canvi de disseny de la xarxa social Twitter, que recentment ja havia adaptat la interficie web similar a la versió mòbil. Aleshores van ser moltes les crítiques que es van poder llegir, sobretot per la cada vegada major semblança entre Twitter i Facebook.

Però el que era un rumor amb moltes opcions d’esdevenir una realitat, s’ha confirmat oficialment aquesta setmana a través de piulades i posts oficials. Des de Twitter han llançat una actualització del disseny de les pàgines de perfil dels usuaris

twitter_16

A partir d’aquesta notícia s’està comentant les similituds d’aquest nou disseny amb Facebook i Google+, ja que les tres xarxes socials ara compten amb fotos de portada, la superposició de foto de perfil, i un disseny de tres columnes. És cert que en aquest aspecte hi ha hagut una unificació de criteris, però la filosofia de Twitter continua sent molt allunyada de les altres plataformes. En aquest cas, estem parlant d’un canvi en el perfil dels comptes i opcions enfocades a millorar el rendiment i l’experiència dels usuaris.

A partir d’ara també serà possible deixar clavada alguna piulada a la part superior del perfil, que pot servir com un missatge d’estat o una forma de presentar-se. També podem escollir la visualització dels missatges, entre tots els tweets, aquells que tenen fotos, vídeos i acompanyar-los amb les respostes o amb una nova opció molt interessant anomenada “millors tweets”.

Sembla que aquesta actualizació està arribant primer als Estats Units i com sempre s’anirà aplicant progressivament en les properes setmanes, però diversos usuaris catalans ja han avisat que els hi ha arribat.

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: