Twitter dóna més importància a les fotografies

Compartir

La xarxa social de microblogging modifica lleugerament el seu servei web per presentar d’una altra manera les imatges que pengen els seus usuaris.

Twitter s’ha adaptat a la creixent importància de la imatge en la seva xarxa social de microblogging modificant el seu servei a la web (el que es pot gaudir a Twitter.com) per a què mostri les fotografies que els internautes afegeixen als seus tweets de forma completa, i no retallades com fins ara.

De fet, les estadístiques demostren que les entrades que es realitzen a les xarxes socials (posts, tweets) tenen més èxit, més visualitzacions i més retweets si van acompanyades d’una fotografia.

Els canvis anunciats per Twitter afecten el seu servei web, Twitter.com, i consisteixen en el ja esmentat de no retallar les fotografies per a fer-ne una presentació prèvia, si no mostrar-les “en tota la seva esplendor“, i nous formats de presentació multi-imatge, més atractius i variats per a què els internautes puguin escollir.

Per introduïr els canvis, des de Twitter expliquen que es fan per a què els internautes vegin les imatges de la manera que aquestes van ser concebudes, a la qual traeix el retallat al què eren sotmeses fins ara.

Tot i que la natura dels dispositius mòbils és diferent, fóra possible que en un futur proper, Twitter també modifiqués la forma en com presenten les imatges els seus clients per a iOS, Android o Windows, una cosa que per ara encara no ha fet.

Guillem Alsina
Etiquetes: