Twitter estudia implantar un mètode de “clarificació” per explicar els tuits antics

Compartir

Twitter estudia introduir en la seva plataforma una nova característica que permeti als usuaris dur a terme una “clarificació” de ‘tuits’ antics amb l’objectiu d’afegir context a la publicació, com ha assegurat el CEO de Twitter, Jack Dorsey. En un esdeveniment celebrat aquest dijous a San Francisco (Estats Units), el CEO de la companyia ha afirmat que des de Twitter s’està analitzant el fenomen de persones que són “anul·lades per coses que han dit a Twitter o en altres xarxes en el passat”.

Segons Dorsey, “no existeix una forma creïble per tornar enrere i aclarir o fins i tot tenir una conversa per mostrar l’aprenentatge i la transició des d’aleshores “. Com a mesura alternativa, el directiu ha assegurat que des de Twitter estudien diferents maneres per permetre als usuaris afegir una “clarificació” o una “anotació” a ‘tuits’ antics o recents.

Una aproximació, si bé la seva aplicació no és segura, és un sistema pel qual l’usuari podria afegir, a manera de context, un aclariment al ‘tuit’ original, de manera similar a com es fa en un comentari o ‘retuit’ d’un altre ‘tuit’. En aquest cas, no es podria ‘retuitejar’ la publiciación original, sinó l’anotació afegida, de manera que el primer ‘tuit’ sempre estigui acompanyat d’aquest context.

El CEO de Twitter ha assegurat que amb una funció d’aquest tipus es persegueix “afegir una mica de context i de color al que els usuaris han tuitejat o el que volien dir”, encara que de moment és una funció que solament s’està estudiant.

Etiquetes: