Twitter incorpora missatges privats en grup i pujar i editar vídeos

Compartir

La xarxa social de l’ocell avui incorpora novetats molt interessants i que poden posar de manifest la seva estratègia pel 2015. La més curiosa és la dels missatges privats o DM (Direct Message), el canal de comunicació més privat que existeix actualment entre usuaris. No ha tingut fins ara gaire èxit i l’ús més freqüent ha estat el professional, a causa de l’spam i les normes que no tothom ha entès.

Fins a la data, el Direct Message només podia ser entre dues persones, emissor i receptor. La nova actualització, ja disponible, permet crear converses amb diferents persones al mateix temps, com un xat dintre la xarxa social. Aquesta funció no té cap secret si la comparem, per exemple, amb Facebook o Whatsapp, que disposen d’aquesta opció des dels seus inicis. Que Twitter no ho hagi implementat fins ara no es deu a problemes tècnics, sinó falta de voluntat. Amb aquesta nova possibilitat s’obren les portes a noves opcions i de ben segur una nova estratègia de relació entre usuaris. En aquests últims mesos la companyia ha fet diversos experiments que hem anat comentant en aquest portal, ja que som taster de les versions alpha i beta de les aplicacions.

Per poder utilitzar aquesta conversa en grup no cal que els usuaris es segueixin entre ells, només cal acceptar una invitació del primer emissor.

twitter_grups_2

Nova funció destacada: Compartir vídeos dintre la xarxa social

La segona novetat del dia és que ara es poden pujar vídeos utilitzant directament l’aplicació de Twitter, similar al que podem fer amb les fotografies. Aquesta opció estava disponible des de feia uns mesos entre les marques que invertien grans pressupostos en publicitat a Twitter, i ara ja està disponible entre tots els usuaris.

TAMBÉ: Twitter torna a fer proves per eliminar les mencions en les respostes

Els vídeos poden durar fins a 30 segons i els podem capturar de manera directa o pujant arxius de la galeria. En aquesta primera actualització ja incorpora un editor per millorar el contingut. Diversos famosos han compartit durant el dia d’avui diversos vídeos per promocionar el nou format. Sabeu qui és?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: