Twitter incorpora publicitat en les recerques

Compartir

Twitter s’ha convertit en un dels serveis que millor ha sabut conjugar i explotar les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, però poc ha fet fins ara per treure rendiment econòmic.

TAMBÉ: Com guanya diners Twitter? Present i futur de la xarxa social

Amb aquest objectiu, la xarxa ha anunciat recentment que a partir d’ara mostrarà tweets i usuaris patrocinats a les recerques.

Amb aquest canvi, Twitter expandeix l’ús i comercialització d’uns tweets patrocinats que, d’altra banda, ja apareixien des de fa temps en el timeline. L’empresa nord-americana ha volgut matisar, però, que es tracta d’anuncis poc invasius, en la línia de Google AdSense, que no perjudiquen la navegació entre els missatges que deixen els usuaris del servei i que en la majoria de casos estan relacionats amb les recerques que es duen a terme.

BaristaBar_PAc-in-search_450_1

Els usuaris patrocinats estan començant a aparèixer a la part superior de l’opció de recerques de la xarxa de microblogging, la qual cosa proporciona una nova eina de màrqueting per anunciants.

Actualment la difusió dels comptes  és una manera efectiva per guanyar visibilitat i seguidors dins de la plataforma. Aquesta publicitat apareixerà al costat de les recomanacions d’usuaris per seguir, d’acord amb el gerent de producte Nipoon Malhotra.
“Nosaltres seleccionem automàticament les consultes de cerca rellevants per a la presentació dels comptes promocionats en base a les indicacions d’un anunciant, per la qual cosa no es requereix cap acció addicional perquè el negoci pugui tenir accés a aquesta capacitat”, va afegir l’executiu.

twitter-anuncio-busqueda-microsoft

Aquesta decisió s’ha pres després de veure els pèssims resultats del quart informe de guanys que va posar en relleu la necessitat d’atraure nous usuaris. Segurament veurem més coses com aquesta ens els propers mesos, Twitter necessita guanyar diners de forma urgent.

TAMBÉ: 2014, arriba la publicitat a Instagram

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: