Twitter llança la versió web de VINE

Compartir

El mes d’octubre del 2012 Twitter comprava de manera oficial VINE, la xarxa social que permet compartir vídeos curts de manera molt similar a com es comparteixen els GIF animats en fòrums i comunitats d’usuaris. No obstant això, un dels seus majors defectes és que no tenia versió web i només es podia utilitzar des de dispositius mòbils, obligant-te a estar pendent del telèfon mòbil.

Twitter ha volgut posar solució a aquest problema llançant la versió web de VINE . Més concretament, té la mateixa funcionalitat que la versió mòbil però amb la particularitat que han habilitat un mode TV exclusiu que permetrà veure els vídeos en ordre seqüencial i a pantalla completa.

Per descomptat, Twitter ha promès millores addicionals a favor d’una experiència web més rica, com poder gravar i pujar vídeos amb la càmera web. I encara que no queda clar en què es centraran en un futur, el que sí està clar és que pretenen atreure un major nombre d’usuaris a una xarxa social que ja de per sí no para de créixer dia a dia.

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: