Twitter #Music ha estat un desastre, deixarà de funcionar al 18 d’abril

Compartir

Ja fa un any del llançament del servei de música de Twitter, una aplicació i eina per promoure l’ús i les comparticions de cançons a partir de la xarxa social. Era un ambiciós projecte que esperava anar més enllà i convertir-se en un futur en plataforma musical similar a Spotify, amb l’objectiu d’ajudar a monetitzar la xarxa social.

Però aquesta setmana han anunciat que el servei tancarà a partir del 18 d’abril. Una notícia que no és sorpresa per a molts, ja que des de fa algunes setmanes hi havia el rumor que aquesta aventura de Twitter acabaria aviat, donat els baixos resultats.

Ahir Twitter, des del compte oficial de Twitter Music, va comunicar que a la tarda retirarien l’app de la botiga d’aplicacions iOS, i que aquesta desapareixerà el proper 18 d’abril de 2014.

En una piulada posterior expliquen que continuaran experimentant noves formes de donar contingut basat en l’activitat de la música que llegim a Twitter.

Sense pena ni glòria. Un projecte que almenys a Catalunya hem vist molt poc. Sou usuaris d’aquesta app? Esperem els vostres comentaris!

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: