Twitter es planteja introduir l’opció de poder editar tuits una vegada publicats

Twitter es planteja introduir l'opció de poder editar tuits una vegada publicats
Compartir

El CEO de Twitter, Jack Dorsey, ha assegurat en una entrevista que la seva companyia està estudiant permetre un període entre cinc i trenta segons per a editar els tuits publicats.

Mitjançant aquesta mesura, Twitter permetria als seus usuaris rectificar el contingut del missatge, principalment amb l’objectiu d’evitar errades, retardant la seva publicació durant entre cinc i 30 segons, moment en què l’usuari podria editar o corregir el missatge. Segons ha explicat el mateix Dorsey en l’entrevista recollida per 9to5 Mac, la introducció d’aquesta opció no afectaria el caràcter de temps real de la plataforma.

Dorsey ha detallat que la xarxa va estar constituïda amb un estil al dels SMS i que, per això, la funció d’editar un missatge no és viable: un cop s¡envia, ja no es pot retirar. Ara, però, s’estan plantejan afegir un període breu de temps de fins a 30 segons perquè l’usuari es pugui adonar si necessita editar el text o no. Proporcionar més temps o habilitar la funció d’una alatra manera eliminaria “la naturalesa del flux la conversa en temps real “, aclareix el directiu.

Encara que no s’han concretat més detalls sobre la funció d’edició, Dorsey va respondre afirmativament a la pregunta de si el ‘tuit’ original enviat pels usuaris seguirà apareixent fins i tot durant el període de canvis.

Etiquetes: