Twitter permetrà guardar tuits per llegir més tard

Compartir

La xarxa social de microblogging per excel·lència no deixa de reinventar-se per mantenir-se en el pòdium de les xarxes socials. Aquest cop, Twitter ha començat a desenvolupar una nova funció perquè els usuaris puguin guardar piulades i llegir-les més tard.

Jesar Shag, el Product Manager de la companyia ha anunciat fa unes hores la nova característica i ha compartit a través de la plataforma un primer prototip del seu funcionament. En el tuit incorpora un menú en a part posterior on figura l’opció d’editar marcadors. Tot i això, la plataforma va començar a desenvolupar els canvis la setmana passada.

Save for Later -guardar per a després- és com s’ha anomenat la nova funció amb la qual Twitter espera aconseguir un servei més còmode per als usuaris que sovint desitgen accedir posteriorment a determinants tweets.

La directiva de la xarxa social ha compartit el hashtag #SaveForLater amb l’objectiu que més usuaris de la xarxa social aportin suggerències per la nova funció, i a més, ja han avançat que segurament el segon prototip canviarà de l’inicial.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: