Twitter prepara un canvi revolucionari

Compartir

Quan encara no ens hem acostumat al nou disseny de Twitter que just acaba de presentar aquest 2014, avui han vist la llum unes imatges que rebelen un canvi revolucionari en la xarxa social.

new-twitter-profile

En aquest nou assaig, Twitter mostra en el perfil de l’usuari un requadre amb la seva foto sobre l’esquerra situat sobre una gran foto de portada, que s’estén sobre l’extrem superior de la pàgina. Això fa que els tweets, les fotos i els perfils estiguin ordenats en targetes, molt semblant a l’estil de Google i Android. La interfície està desplegada cap als laterals en forma de grans mosaics, que fan especial èmfasi en imatge de grans dimensions.

new-twitter-following

Aquesta informació ha sigut molt viral aquest dimecres gràcies a Mashable, després que un dels seus editors fes públiques les imatges. Aquest suposat canvi no ha deixat indiferent els usuaris, però generalment s’han vist reaccions favorables, o com a mínim no tan negatives com sí ha passat anteriorment.

new-twitter-tweets-detail-1

Les comparacions són odioses, però és inevitable fer-les cada vegada que una de les grans xarxes socials canvia el seu disseny. Fa la sensació que les persones que hi ha darrere de Twitter no tenen gens clar el que volen, perquè en els últims mesos no paren de canviar la seva interfície. El disseny que us acabem de presentar és molt semblant a Facebook o Google+, però un dels punts forts precisament era ser “diferent”. Les anteriors reformes que havíem vist estaven relacionades amb afinar la tipografia, el disseny i els colors, però amb l’objectiu de millorar l’experiència de l’usuari. Aquest cop el canvi és molt més radical i respon més a expectatives diferents, com el model de negoci o el plantejament de la xarxa social.

new-twitter-same-timeline

De totes maneres, no ens podem fer il· il·lusions amb el nou disseny, ja que Twitter encara no ho ha confirmat. Tots sabem que la xarxa social de microblogging prova els nous dissenys en grups reduïts abans de fer-oficials, i que no necessàriament acaba aplicant tots els que prova.

new-twitter-tweets-detail-2

Què us sembla aquest nou disseny? Esperem les vostres opinions en els comentaris!

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: