Twitter presenta Mute, opció per silenciar usuaris

Compartir

Feia dies que Twitter ho estava provant en la seva versió beta i per fi ho ha fet públic i oficial. Twitter ha anunciat la introducció d’una nova opció per silenciar usuaris, disponible per la versió mòbil iOs i Android i per la versió web de qualsevol sistema operatiu.

Mute permet silenciar usuaris que no volem que apareguin en el timeline, és a dir, ja no rebrem cap notificació per SMS, mail, push ni apareixerà en el feed de notícies. La bona notícia és que l’altre usuari no sabrà que l’hem silenciat, així que és una opció per aquells que volen quedar bé seguint una persona però no els interessa el que diu.

Per activar-ho és tan fàcil com clicar el botó d’opcions, on trobem per afegir a llistes o incrustar un perfil, i seleccionar “més” i després “silenciar”.

Aquesta és una funcionalitat que ja existeix a Facebook, ja que podem ser amistat d’un usuari però no seguir-lo. Twitter cada vegada s’apropa més a la gran xarxa social? O és simplement una bona opció que la gent esperava des de feia temps?

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: