Twitter presenta TweetDeck Teams

Compartir

Twitter, propietari de l’eina TweetDeck, ha presentat avui una nova funció anomenada Teams, una manera més fàcil de compartir accés als usuaris de Twitter sense la necessitat de compartir contrasenyes. Ja està disponible avui mateix per usuaris web, per Chrome i Windows.

Si ens posem a pensar, és la mateixa funció que els rols d’administrador de les pàgines de Facebook, compartint accés a la gestió dels continguts sense compartir tota la propietat i totes les funcions del compte. En aquest cas només hi ha dos rols, administrador i col·laborador, amb l’única diferència que aquest últim no pot afegir més membres a l’equip. En cap cas, aquestes persones afegides poden entrar a l’usuari des de Twitter, només des de TweetDeck.

Es tracta d’un servei que facilitarà el control i l’accés entre clients i proveïdors de serveis de socialmedia, com ara gestors de continguts o creatius, però també entre grups de treball, en una mateixa empresa o en una agència de comunicació.

Fa uns mesos Twitter es va carregar les apps de TweetDeck i va donar la sensació d’abandonar el projecte, però a poc a poc sembla que torna a apostar per aquesta eina complementaria a la xarxa social. És curiós perquè malgrat que moltes funcions estiguin copiades de Facebook, el model segueix estratègies molt diferents, per exemple, diferenciant les pàgines d’anàlisis, de publicitat i de programació. No sembla que a curt termini acabin convergint en un únic espai, però sí que sembla que Twitter aposta per millor la relació amb els professionals del sector.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: