Twitter prova una eina per seguir als nostres usuaris preferits

Compartir

Si seguim a molts usuaris a Twitter, és més que possible que no siguem capaços de seguir tots el missatges de totes les persones de les que som followers, i després de 8 anys (els usuaris més antics) hem acumulat gran quantitat de persones que sovint cal re-ordenar. Fa molt temps que existeixen les llistes, públiques i privades, però potser no són suficients, o almenys això és el que ha pensat Twitter.

La xarxa social està provant noves eines per intentar que ordenem una mica la informació, amb una nova funcionalitat que de moment només la podem veure en les edicions beta de les apps, on ycom.cat és taster oficial.

Aquesta nova opció rep el nom de “persones preferides” (favs people , en anglès), i agrupa en un únic timeline totes les actualitzacions d’aquells usuari que marquem com a preferits. Aquesta opció també és bastant recent, cal anar al perfil de cada usuari i marca-ho amb un botó  en forma de cor que apareix al costat de les opcions.

arnautwitter

De totes maneres, igual que totes les proves i betes que ha anat fent Twitter, es desconeix si aquest servei estarà disponible per a tots els usuaris, o si només és un experiment.

ycomtwitter

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: