Twitter prova una funció perquè canviar l’ordre de visualització del ‘timeline’ sigui més fàcil

Twitter Timeline
Compartir

Twitter ha començat a provar una nova funció que permet als seus usuaris decidir i canviar l’ordre en què els tuits apareixen al seu timeline d’una manera més fàcil. La xarxa social va comunicar el dimecres, 31 d’octubre, que posava en marxa una prova d’una funció (un botó a la part superior dreta de la Home de l’aplicació) perquè aquest puguin canviar ràpidament l’ordre en què els apareixen els tuits publicats pels comptes que segueixen.

Ja fa un temps que la xarxa de microblogging va decidir començar a aplicar un algoritme per a ordenar els timelines segons l’activitat de cadascun dels usuaris. De seguida, però, va haver de deixar clar que l’opció de visualitzar-los cronològicament seguia disponible i que només calia indicar quina de les dues maneres es preferia a l’apartat de la configuració. Amb aquesta funció ràpida que ara ha començat a provar, el procés seria molt més ràpid.

De moment, però, Twitter s’ha limitat a comunicar que es tracta d’un “test” i no és segur que aquesta funció arribi a estar disponible per a tota la comunitat de la xarxa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: