Twitter: Timeline de tuits publicats

Compartir

Esteban Moro, investigador de la Universitat Carlos III, amb els seus companys de recerca han elaborat un estudi i per la conseqüent un vídeo “timeline” on es pot veure els milions de tuits enviats d’usuaris Espanyols.

En el vídeo, d’una durada d’1:40, podem observar la península ibèrica i milions de punts blaus i lila els quals ens indiquen els tuits enviats segons la seva velocitat, blau indica ràpid i lila lent. El recull de “tweets” que podem observar són d’usuaris anònims amb la geo-etiqueta activada que fan mencions a un altre usuari separant-los més de 10km de distància.

L’efecte que crea és molt bonic i imponent gràcies a això ens podem fer una idea de la capacitat que té la xarxa social de l’ocellet. A continuació us deixo amb l’element videogràfic.

Com bé esmenta un comentari al Vimeo, si ens fixem entre la interconnexió dels tuits veiem una semblança on hi ha les línies de tren d’alta velocitat i mitja distància, en especial, entre capitals degut al seu alt índex de població.

El poder de la xarxa social és espectacular ja que gràcies a això podem visualitzar la interconnexió entre ciutadans i poblacions, les hores que envien tuits, els seus gustos i preferències, entre molts d’altres paràmetres que són aprofitables per realitzar estudis i conèixer a la ciutadania.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: