Twitter torna a fer proves per eliminar les mencions en les respostes

Compartir

Twitter torna a liar-la a les xarxes socials. Algú a San Francisco (molt tossut) vol eliminar les mencions quan un usuari respon a un altre, i segons sembla, les proves realitzades a mitjans de març no havien estat suficients. Aquesta setmana Twitter va tornar a fer proves, amb uns lleugers canvis que semblen definitius, ja que molts usuaris en la versió beta ho han pogut provar.

Les imatges adjuntades a continuació dels companys d’ATOMBIT demostren com en el primer tweet sí apareixen les mencions, però després ja no surten els usuaris. Per fer-ho possible apareix el següent:

PruebasMenciones4

Les proves que es van fer durant el mes de març no eren estables ni completes com hem pogut veure, i ens recorden molt al nou sistema d’etiquetatge que recentment Twitter va estrenar oficialment (enllaç).

Cal indicar que encara que no s’ocupi espai en el tweet amb la menció dels usuaris, amb aquest sistema continuen restant caràcters com si fos una menció normal. De totes maneres, caldrà esperar a que aquesta opció sigui oficial, ja que els usuaris de la versió no-beta sí veuen les mencions com sempre, i un dels objectius d’aquesta nova funcionalitat podria ser guanyar caràcters.

PruebasMenciones1

Twitter ja fa servir aquest sistema quan un usuari respon a un tweet publicat per ell mateix, no fent falta automencionar-se a l’hora de respondre perquè Twitter agrupi aquests tweets en una conversa. Recordar-vos que la versió mòbil de Twitter encara no està disponible en català, i encara menys la versió beta, i és per això que no disposem d’imatges en català.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: