Unidogs, la xarxa social per als amants dels gossos

Compartir

Els smartphones obren la porta a molts projectes d’interacció social geolocalitzada i per interessos. Per això és molt comprensible i plausible la creació de tot tipus d’iniciatives que tractin d’unir els interessos de segments concrets de la societat amb les oportunitats territorials.

D’aquesta realitat neix Unidogs, una xarxa social que gira al voltant del món animal, especialment del gos. En forma d’app (disponible per a Android i iOS), aquesta iniciativa vol ser una eina per posar en contacte qualsevol persona o èns relacionat amb aquest animal, amb un mapa com a element conector.

Ja sigui un aficionat als gossos, un professional del sector, propietaris o simplement interessats en el tema, poden gaudir dels objectius d’Unidogs. El sistema es basa en alertes que cada usuari selecciona al seu interès o gust, com ara adopcions disponibles, animals perduts, plagues, consells, productes, esdeveniments, exposicions, quedades, etcètera.

L’aplicació funciona molt bé i està tenint gran acceptació entre el públic caní, no només persones sinó també empreses que ho veuen com una oportunitat per fer negoci. Les apps segmentades o les xarxes socials horitzontals, aquelles que reneguen de les masses per trobar usuaris més especialitzats, estan molt de moda i demostres el potencial d’aquests projectes. Aquesta aplicació, concretament, acumula cada dia més usuaris.

Podeu descarregar l’app per a Android o iOS.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: