Vine ressuscitarà el 2019 amb Byte

Byte ressuscita Vine
Compartir

La primavera del 2019 veurà néixer Byte, una aplicació que recuperarà l’essència de Vine, desapareguda a principis del 2017. Així ho ha fet saber recentment Dom Hofman, el co-creador de Vine, a través de la publicació a Twitter d’una imatge del logo de Byte, acompanyada d’un comentari sobre el seu llançament.

Fa uns mesos, el mateix Hofmann va haver d’anunciar que l’arribada de V2, l’app que, inicialment, s’havia anunciat com la successora de Vine, quedava aplaçada indefinidament per problemes legals i financers. Després del tuit del passat 8 de novembre, sembla que V2 no veurà mai la llum: en el seu lloc, hi haurà Byte. 

Vine: l’èxit dels vídeos breus

El juny del 2012, Dom Hofmann i Rus Yusupov creaven Vine, una app mòbil que permetia als usuaris gravar i publicar vídeos d’una duració màxima de 7 segons que es reproduïen en bucle. A l’octubre d’aquell mateix any, després d’observar-ne el potencial, Twitter va comprar l’aplicació per 30 milions de dòlars. En els següents anys, va anar treballant en ella – afegint-hi noves funcions com l’ampliació de la durada dels continguts -; però, l’èxit que va registrar en els seus inicis, va tancar-la a principis de 2017. Altres aplicacions com Instagram o Snapchat s’havien imposat en el terreny del vídeo i Vine ja no resultava rendible a Twitter.

Actualment, Hoffman continua treballant perquè la seva nova aplicació, Byte, compti amb un finançament que la porti al nivell del seu predecessor. Tenint en compte que ha acabat substituïnt al relleu rumorejat, V2, sembla que – encara que sigui menys de l’esperat – el co-fundador de Vine ja compta amb una base suficientment sòlida per a obrir aquest nou capítol en la història de les xarxes socials.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: