WhatsApp redissenya el menú d’ajustos i afegeix el consum de dades mòbils a l’app d’Android

WhatsApp
Compartir

WhatsApp ha creat una versió renovada del seu menú de configuració que inclou un canvi de disseny i la introducció de funcions com un medidor que recull el consum de dades mòbils.

Segons recull el portal WABetaInfo, la versió beta de WhatsApp per a Android v2.19.45, distribuïda entre usuaris provadors i recull, WhatsApp ha creat un comptador de dades mòbils que recull la quantitat d’informació consumida per un usuari a través de l’app.

WhatsApp desplega aquesta informació des de la seva pestanya “Ús de dades”, des d’on actualment es reflecteix el nombre de missatges enviats i rebuts per format, així com aquells que corresponen amb els estats (enviats/rebuts).

En el nou disseny, WhatsApp mostra el consum total de dades de l’app i els desplega mostrant quina quantitat d’ells són de pujada i de baixada, així com el consum en xarxes mòbils derivat de trucades, arxius, Google Drive, missatges i estats.

Entre la resta de novetats, el redisseny de la secció d’ajustos inclou una major quantitat d’icones visuals, així com una opció dedicada als pagaments a través de l’aplicació, funció implementada recentment en alguns països com l’Índia.

WhatsApp per a Android

Etiquetes: