WhatsApp avisa que bloquejarà els comptes que no utilitzin l’aplicació oficial

Compartir

Els usuaris que utilitzen aplicacions no oficials com WhatsApp Plus tindran el seu compte de WhatsApp suspès fins que es descarreguin l’app oficial.

WhatsApp ha començat a enviar notificacions als usuaris que es connecten al seu servei mitjançant aplicacions no oficials, avisant-los que suspendrà de manera temporal els seus comptes fins que descarreguin l’app oficial de la companyia.

A més, ha actualitzat la seva pàgina web de suport, advertint que l’ús d’aplicacions no oficials com GB WhatsApp o WhatsApp Plus, “versions no modificades de WhatsApp”, violen les seves condicions de servei.

Des de la companyia expliquen que “WhatsApp no ​​avala l’ús d’aquestes aplicacions de tercers a causa que no és possible validar les seves pràctiques de seguretat”. En les notificacions adverteixen als usuaris connectats mitjançant aquestes aplicacions falses que fins que no descarreguin l’app oficial, no recuperaran el servei de missatgeria.

L’aplicació també ha recomanat als usuaris de GB WhatsApp i WhatsApp Plus que realitzin còpies de seguretat del seu historial de xats, perquè es traslladi un cop es passin a l’aplicació oficial.

Etiquetes: