WhatsApp: Com evitar els “checks” blaus

Compartir

Des d’Ycom us oferim un recull d’idees per evitar que el destinatari del missatge pugui veure que heu llegit el seu missatge enviat i veure així, que no tens ganes de parlar, estàs ignorant-lo o te s’ha oblidat respondre-li.

Continuant l’auge que ha despertat i donat l’última actualització de l’aplicació de missatgeria instantània més utilitzada a tot el món, avui us expliquem què fer per evitar el doble “check” blau. Les xarxes socials estàs en ple procés d’ebullició després d’aquest fet ja que hi ha un gran debat sobre si està bé que puguis veure si has llegit el missatge o no. Hi havia moltes sol·licituds d’usuaris que fos així però també hi ha l’altra part, que creuen que es una violació a la intimitat i la privacitat.

Aquesta opció ve per defecte i no es pot canviar, en canvi, també us recordem que sí podeu canviar l’última connexió, veure la teva imatge de perfil i l’estat. Aquest paràmetres es poden canviar dins de la configuració de l’aplicació, en concret, a l’apartat de privacitat.

Primer que tot si no sabeu de que va la cosa, encara que ho dubto, us recomano que llegiu aquestes notícies:

Anem al tema principal, us deixem un petit recull per evitar aquest “problema”.

  1. Llegir els missatges des d’un rellotge intel·ligent (smartwatch). En cas de poder gaudi d’un d’aquest gadgets i utilitzant Android Wear, l’aplicació de WhatsApp no detectarà que hem fet lectura dels missatges rebuts.
  2. La barra de notificacions. Podem utilitzar la barra de notificacions, en no obrir l’aplicació el sistema no ho detecta, i així poem llegir els nostres missatges, tot i que si el contingut és molt llarg no el podrem llegir bé. En cas de tenir el telèfon amb superpermisos (root) podem activar notificacions expandides i en aquest cas ho podrem fer-hi una lectura clara.
  3. Activar les notificacions emergents. Per activar aquesta opció hem d’anar a l’aplicació de WhatsApp, després a Configuració, i dins seleccionarem Notificacions i ens sortirà notificacions emergents per grups i xats individuals. En seleccionar les notificacions emergents ens sortirà una finestra a la pantalla principal i/o pantalla de bloqueig (pop-out) on podrem llegir totes les notificacions de WhatsApp que ens van arribant i fins i tot podem contestar.
  4. Utilitzar el mode avió. Segurament l’opció més pesada. En cas de voler entrar a l’aplicació i llegir tots els missatges haurem de ficar el mode avió al nostre dispositiu; en no accedir a Internet, no detectarà que hem llegit el missatge.
  5. Apagar les dades d’Internet i el Wi-Fi. Seguint amb la proposta anterior fa absolutament el mateix, el servidor de WhatsApp no detecta internet i per tant no sap que estem connectats a l’app.
  6. Utilitzar la competència. L’opció més fàcil de totes les anteriors si no volem que ens detecti el doble “check” blau es passar-nos a la competència, ja sigui Telegram, Line o els milions d’apps que hi ha de missatgeria instantània gratuïta.

Aquest és el recull de les sis opcions que tens per evitar que vegin que has llegit el missatge, jo no em faig responsable si ho descobreixen que utilitzes un d’aquest mètodes!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: