WhatsApp: Com seria amb Material Design

Compartir

Durant la conferència Google I/O 2014 es van presentar impressionants novetats en especial el nou sistema operatiu Android L 5.0 i el disseny de Material Design.

Aquest nou model d’interfície únicament s’aplicarà a les aplicacions pròpies d’Android, és a dir, les que incorpora el sistema operatiu, i després aniran les de la companyia, com per exemple, Google+, Hangouts, o Gmail, entre d’altres.

Però, i les aplicacions d’ús quotidià? És a dir, les més conegudes i responsabilitat de terceres parts? Doncs en aquest cas dependrà dels desenvolupadors de la mateixa aplicació, i dos clars exemples que ja ho han presentat en molt poc temps són Talon (considerat un dels millors clients per a Twitter) i Titanium Backup, que serveix per a copiar i desar les aplicacions i les seves dades entre d’altres característiques.

Per començar us ensenyarem l’aplicació “per defecte” de qualsevol mòbil europeu: la missatgeria instantània WhatsApp. Us heu imaginat com seria amb l’estil Material Design? Uns desenvolupadors han recreat en imatges com hauria de ser el nou disseny de l’app. Esperem que els programadors de Facebook i WhatsApp es posin a treballar el més aviat possible per a poder-ho gaudir al nostre telèfon intel·ligent i/o tauleta tàctil.

Aspecte general de l'aplicació.

Aspecte general de l’aplicació.

Menú i paràmetres de WhatsApp.

Menú i paràmetres de WhatsApp.

WhatsApp Material Design 3

I com són les noves aplicacions de Talon i Titanium Backup, que hem comentat anteriorment, i ja estan adaptades per a Android L? Doncs aquí us en deixem un petit tast. Si sou afortunats i disposeu d’un telèfon intel·ligent Nexus i actualitzeu a la prèvia 5.0, us recomanem actualitzar-les.

Talon per Android L.

Talon per Android L.

Ambdues aplicacions compten amb uns colors vistosos i el text ben clar i separat, tot comptant amb una interfície neta i plana.

Titanium Backup per Android L

Titanium Backup per Android L

Què n’opineu vosaltres del nou disseny?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: