WhatsApp permetrà als seus usuaris rebutjar ser afegits a grups

Compartir

WhatsApp ha desenvolupat un nou sistema d’invitacions a grups, amb el qual, per primera vegada, permetrà als seus usuaris rebutjar que se’ls afegeixi a xats grupals, com a alternativa al sistema actual en què se’ls afegeix automàticament.

Aquesta característica ha estat advertida pel portal WABetaInfo, a través d’indicis de codi localitzats en una versió en fase beta desenvolupada per la companyia per a sistemes iOS. El nou sistema d’invitacions a grups de WatsApp inclou una nova pestanya en la configuració de privacitat de l’aplicació, mitjançant la qual els usuaris poden limitar qui pot afegir-los a grups, proporcionant tres opcions: tothom, només contactes o ningú.

En els casos en què l’usuari decideixi limitar els usuaris que poden afegir-lo a grups, quan un administrador l’introdueixi en un, rebrà abans una invitació. En un termini màxim de 72 hores l’usuari podrà decidir si l’accepta o la rebutja. Passat aquest temps, la invitació expirarà.

Encara que de moment la funció no es troba operativa ni tan sols a la versió beta per a iOS, es preveu que s’habiliti aviat tant per a sistemes iOS com Android. Els canvis no afectaran el sistema actual d’invitacions per enllaços.

Etiquetes: