WhatsApp deixa de funcionar en Windows Phone

whatsapp-windows-phone
Compartir

El mes de febrer passat, WhatsApp complia deu anys. Una plataforma de missatgeria instantània, desenvolupada per Brian Acton i Jan Koum com una agenda intel·ligent, que poc té a veure amb la presentada per primera vegada el febrer del 2009. Després de la seva compra per Facebook el 2013, la companyia ha introduït un gran nombre de novetats.

Des de les videotrucades fins a les notes de veu passant per les stories, els stickers o els GIFs.

I les novetats continuen. De cara als pròxims mesos, la companyia treballa en un mode vacances, que ens permetrà desconnectar del treball després de sortir d’aquest, un mode silenci, o l’esperat tema fosc, mitjançant el qual podrem passar del blanc tradicional de WhatsApp al negre per a compensar la forta llum que emeten les pantalles electròniques en entorns amb poca llum.

Adéu a Windows Phone l’1 de juliol

No obstant això, no tots els telèfons mòbils podran suportar aquestes novetats. Per aquesta mateixa raó, l’aplicació començava a deixar sense servei a la fi del 2016 a tots aquells dispositius que, per les seves característiques, no podrien processar aquesta informació. Una llista d’smartphones a les quals s’han anat incorporant nous models amb el pas del Temps.

Una llista a la qual, a partir del pròxim 1 de juliol, s’uneixen els telèfons mòbils amb sistema operatiu Windows Phone (WP):

“A partir del 31 de desembre del 19, no podràs continuar usant WhatsApp en cap dispositiu amb sistema operatiu Windows Phone, i és possible que l’aplicació ja no estigui disponible a Microsoft Store des d’aquest 1 de juliol”

Alternatives a WhatsApp

Segons ha donat a conèixer la companyia a través del seu blog corporatiu, WhatsApp deixarà de desenvolupar l’aplicació per a aquestes plataformes, per la qual cosa algunes de les seves característiques principals podrien deixar de funcionar en qualsevol moment:

“Ja no desenvoluparem l”app per a aquestes plataformes, així que algunes característiques poden deixar de funcionar en qualsevol moment

Per tant, si tens un telèfon mòbil amb sistema operatiu Windows Phone, tens dues opcions: comprar-te un nou o buscar altres plataformes de missatgeria com Facebook MessengerTelegram o Google Chat. D’aquesta manera, podràs continuar parlant amb els teus contactes sense la necessitat de renovar el teu telèfon mòbil.

Etiquetes: