WINAMP ANUNCIA EL SEU RETORN EL 2019

winamp-app
Compartir

 

Va haver-hi una època en la qual no existien YouTube ni Spotify. A la fi del segle XX, quan el telèfon mòbil no era més que un dispositiu per trucar i enviar SMS i Internet no estava normalitzat a les llars, els amants de la música utilitzàvem plataformes com el discman, el radiocasset o la ràdio per escoltar als nostres artistes favorits al carrer, al cotxe i a casa.
Al mateix temps, un grup cada vegada major optava per escoltar música a l’ordinador. Tot això gràcies a reproductors musicals digitals com el Reproductor de Windows Media (present a tots els ordinadors de la companyia fundada per Bill Gates) o Winamp, dues de les opcions més populars en aquest camp.

La caiguda dels dos gegants

Durant els últims anys, les dues plataformes més importants per reproduir música a l’ordinador han sofert grans estralls que els han dirigit pràcticament a l’obsolescència. El reproductor de Windows Mitjana ha anat deixant pas a l’app integrada a Windows 10 ‘Pel·lícules i TV’ i Winamp evitava la desaparició in extremis després de ser adquirit per Radionomy el 2014.

Mentre que el reproductor de Windows sembla condemnat a la desaparició, el director executiu de Radionomy, Alexandre Saboundjian ha anunciat que Winamp torna  a la vida. En declaracions a TechCrunch, Saboundjian ha confirmat que el seu reproductor musical tornarà en versió d’escriptori i a través d’una app mòbil el 2019 adaptat als nous temps.

Així serà el nou Winamp 6

Segons explica el director executiu de Radionomy, Winamp 6 permetrà a l’usuari escoltar arxius en MP3, podcast, emissores de ràdio, playlists i contingut que tinguem al núvol. En definitiva, l’objectiu de l’empresa per convertir a Winamp 6 en el reproductor all-in-one dels usuaris: “La gent vol una sola experiència. Crec que Winamp és l’indicat per portar això a tots. Volem que la gent el tingui en tots els dispositius“.

De moment, el director executiu de la companyia es nega a entrar en detalls de quin servei serien part del nou Winamp. Tampoc ha volgut donar a conèixer com es connectaria l’aplicació amb les llistes de reproducció d’Spotify o Apple Music, amb la biblioteca de Google Music o amb les diferents aplicacions de podcast. No obstant això, Saboundjian assegura que Winamp 6 serà capaç de satisfer les necessitats de l’usuari.

Gemma
Etiquetes: