10 anys de TomTom GO i 13 milions de matrimonis salvats

Compartir

Fa deu anys TomTom va presentar el seu primer navegador, el TomTom GO. Des d’aleshores han venut 75 milions de dispositius de navegació en 35 països, ajudant a 13 milions de parelles a evitar les típiques discussions del cotxe. Amb aquesta presentació la companyia ha celebrat el seu desè aniversari, amb moltes bromes i dades curioses.

El TomTom GO s’ha convertit en un company de viatge fiable per milions de conductors. TomTom ha ajudat a milions de persones a trobar la seva destinació. En total, els navegadors TomTom han viatjat al voltant de 280 bilions de quilòmetres, el que suposaria un temps de conducció de 700.000 anys. Segons les dades que han fet públiques, en els últims deu anys el dispositiu ha ajudat a 35 milions de turistes a trobar el seu destí de vacances, a 20,4 milions de convidats a noces, a 16,7 milions de candidats a trobar l’adreça d’una entrevista de treball, i a 2,9 milions de persones a arribar a la seva primera cita.

“Amb el llançament de TomTom GO vam posar la tecnologia de navegació a l’abast de tot el món per primera vegada”, assegura Corinne Vigreux, fundadora i directora general de TomTom Consumer.”

Les veus més populars en aquest sistema han estat la Marta, l’Antonio, Homer Simpson o Darth Vader, les opcions més descarregades en aquests 10 anys.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: