10 canals de Youtube sobre tecnologia

youtube
Compartir

Youtube no és només un lloc on veure vídeos divertits, si no també una galeria de canals que ens poden ajudar en tots els àmbits. Els vídeos són fàcil de seguir, pots anar endavant a la part que més interessa i amb tan sols una cerca obtenir la informació necessària.

Youtube també dóna a tothom la possibilitat de tenir la pròpia televisió pública, on podem presentar les nostres pròpies sèries, interessos i noticies. Ha obert al simple consumidor la porta del estudis de cine i de l’edició de vídeo, també com la possibilitat de compartir les seves creacions, siguin físiques o digitals.

Una gran ajuda a això han estat les càmeres de vídeo portables a preus accessibles i els programes especialitzats en edició de vídeo, els quals els podem aprendre a fer servir justament a partir dels tutorials de Youtube.

Molt canals són especialitzats sobre tecnologia: noticies, opinions, unboxings, tests i tops de dispositius i aplicacions. Són imprescindibles de seguir per posar-nos al dia amb la darrera tecnologia i per saber totes les novetats. Uns dels més informatius, interessants i divertits els podeu trobar en la següent llista.

Com podem veure, alguns són de publicacions conegudes i amb gran experiència, d’altres són de youtubers apassionats que han arribat a un gran nivell fent bona feina i rebent ànims dels seus subscriptors.

CNET

c|net és un dels més antics i grans portals de tecnologia i ara amb el seu canal de Youtube ens donen les últimes noticies, anàlisis, podcasts i tests, fent fàcil de trobar, entendre i utilitzar els últims productes tecnològics. Pots trobar des de mòbils i aplicacions, a IoT i fins a cotxes i programes espacials.

TechCrunch

El seu portal és orientat a les startups i també té una conferencia internacional, TechCrunch Disrupt, on les startups poden presentar els seus productes i serveis. Al seu canal ens hi mostren tant informacions de les últimes invencions i gàdgets, com entrevistes i discussions sobre els efectes de la tecnologia en el món.

The Verge

Aquest canal també acompanya un portal tecnològic, que ens dóna les últimes noticies sobre startups, apps i la cultura de la tecnologia. És un dels primers canals on trobem els tests dels nous equips i les primeres opinions.

Marques Bwownlee

Aquest youtuber té un estil propi molt atractiu i mostra la seva opinió sobre el últims dispositius, aplicacions i serveis, fent tests i comparatives, d’una manera fàcil d’entendre per a tothom. Fins i tot ha provat l’últim BMW i8.

Unbox Therapy

Un canal molt complet, amb informacions sobre mòbils, ordinadors i jocs, “despullant” els dispositius que prova. I, per suposat, té molts vídeos amb les primeres impressions dels gàdgets a l’hora del desembalatge.

Eli the Computer Guy

Un canal que ens ensenya com funciona l’Internet i les sistemes que ens permeten interconnectar-nos. Classes sobre sistemes, protocols de comunicacions, seguretat i moltes altres que ens puguin introduir de manera professional en el món de les tecnologies actuals.

Mark Watson

Mark Watson és un exsoldat amb un gran interès per la tecnologia que ens envolta. El seu canal es diu El Soldat Sap Millor, i ens presenta de manera molt divertida i amb històries personals els últims dispositius i jocs electrònics.

Nixie Pixel

Un canal molt entretingut de Nixie Pixel, una youtuber molt interessant: apassionada dels vídeojocs i alternatives open source als sistemes operatius. També tenim hacks d’Android, tutorials de Linux, preguntes i respostes, juntament amb uns vídeoblogs molt divertits on podrem conèixer-la millor.

Elly Awesome

Elly és una artista del Youtube, que ens entreté al seu Vlog amb les seves opinions sobre les últimes aplicacions, tecnologies i gàdgets. També fa uns documentals molt divertits sobre l’evolució i la història dels dispositius.

UrAvgConsumer

Un canal per als usuaris comuns que volen saber del nou, però no tenen coneixements tècnics avançats. Opinions sobre dispositius des del punt de vista del consumidor final, per al consumidor final, i experiments i tests divertits pensats per a tothom.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: