Els 10 millors BitTorrent per descàrregues a Internet

deu-millors-bittorrent
Compartir

T’oferim una llista amb els millors clients tipus BitTorrent per als nostres equips basats en Windows, macOS, Linux i més, 10 aplicacions bàsiques si volem gaudir d’un software ràpid, segur i senzill per a les nostres descàrregues a Internet. I malgrat que aquest tipus de programes sovint s’associen amb activitats il·lícites dins la Xarxa de Xarxes, sempre és recomanable disposar d’una eina a l’altura per a descarregar grans arxius a través d’Internet, ja sigui en entorns personals com a professionals, clients molt utilitzats per empreses per a gestionar les seves descàrregues d’aplicacions i arxius.

A continuació, des d’YCOM, et mostrem els millors clients BitTorrent per a descàrregues a Internet, des d’aplicacions molt populars i veteranes, fins a nous programes que s’adapten a les necessitats de tota mena d’usuaris.

Els millors clients BitTorrent

A continuació us oferim els 10 millors clients BitTorrent del moment, aplicacions de contrastada qualitat i de total confiança que ofereixen diferents tipus de serveis; tria els que millor s’adaptin a les teves necessitats!

1. qBittorrent

El client qBittorrent és un dels més populars i amb més seguidors des de fa molts anys; no en va, es tracta un software de contrastada qualitat amb una interfície clara, ordenada i senzilla, una aplicació oberta i multiplataforma que permet descàrregues simultànies sense problema. A més, i des del menú d’opcions, es pot instal·lar un motor de cerca propi mitjançant un plugin; també és possible agregar trackers i la reproducció de continguts multimèdia mentre es descarreguen.

2. BitTorrent

Es tracta d’una altra opció dels creadors de µTorrent, de nou, amb versió de pagament i gratuïta amb limitacions. BitTottent, igual que l’altre client, ofereix escàner de virus i reproducció de continguts multimèdia mentre es descarreguen, encara que podem optar per la versió gratuïta amb publicitat i l’opció d’instal·lar adware en el seu procés d’instal·lació.

3. BitComet

BitComet és una opció molt a tenir en compte si tenim Windows i, en ser gratuïta, tan sols haurem de bregar amb anuncis i publicitat cada cert temps. Per sort, ofereix moltes opcions i fins i tot podem instal·lar un plugin per a descarregar arxius de la xarxa eMule, a més de reproduir els arxius multimèdia mentre es descarreguen, apagat automàtic després de la descàrrega i fins i tot escaneig de virus.

4. µTorrent

El client µTorrent es tracta d’una altra de les grans referències del sector de les descàrregues a Internet, encara que en els últims temps els seus responsables han apostat pel model de negoci de pagament; per sort, podem obtenir una versió gratuïta, això sí, bastant més limitada que el client original, encara que permet descàrregues ràpides amb gestió automàtica de l’ample de banda de la nostra connexió a Internet. També permet la reproducció de continguts multimèdia mentre es descarreguen encara que hem de ser cauts amb la seva instal·lació, ja que per defecte instal·la dos adwares; tan sols haurem de desactivar-los en la instal·lació.

5. Deluge

Deluge és un dels clients amb més plataformes al seu abast, ja que és compatible amb Windows, macOS, GNU/Linux, Debian, BSD Unix, Suse, Fedora, Arch o Gentoo, entre altres, gràcies a la seva condició de codi obert. Pel que fa a l’interfície aposta per un disseny senzill, molt similar als anteriors, amb diverses capes de mòduls als quals afegir plugins de tota mena, permetent així als usuaris més avançats disposar d’un control total sobre les seves descàrregues.

6. Vuze

Abans conegut com a Azureus, es tracta d’un dels clients amb més recorregut, encara que la seva versió gratuïta està massa condicionada a la publicitat i els anuncis constants; i és que la seva versió de pagament ofereix avantatges com la reproducció automàtica, anàlisi de virus o malware i l’absència d’anuncis. D’altra banda, Vuze ofereix reproducció de vídeos en HD, convertidor de vídeos per a diferents dispositius (iOSPlayStation o Xbox) i una interfície simple i intuïtiva, a més d’opció d’apagat després de la descàrrega o el seu propi cercador per a trobar enllaços en Google.

7. Transmission

Transmission és un client molt senzill i accessible per a usuaris que busquin eines bàsiques sense majors complicacions, amb versions per a Windows, macOS i diverses GNU/Linux. I malgrat ser una aplicació senzilla, ofereix tot el que puguem necessitar per a gestionar les nostres descàrregues, des de xifrat a suport per a enllaços magnet, passant per editor de trackers, missatgeria, add-ons o límits de velocitat, entre altres. Fins i tot ofereix versions compatibles amb discos durs multimèdia NAS per a optimitzar el seu rendiment.

8. TotalD

TotalID és una aplicació bastant nova que pretén atreure els usuaris dels clients més clàssics amb una interfície moderna i actual; tant és així, que combina clients torrent amb uns altres de descàrrega directa com el popular jDownloader. I com a pas en altres casos, s’ofereix en versió de pagament i gratuïta; en el segon cas, comptem amb descàrrega de torrents, arxius de descàrrega directa i vídeos online de qualitat mitjana. La versió de pagament afegeix comptes premium de descàrrega directa i la descàrrega de vídeos online en qualitat HD.

9. LIII BitTorrent Client

L’avantatge d’aquest client és el mínim impacte a nivell de recursos en el nostre PC; i és que es tracta d’un client senzill i accessible de codi obert que a penes necessitarà de recursos del nostre ordinador per a funcionar en segon pla. LIII BitTorrent Client ofereix les eines típiques com la descàrrega de direccions URL o magnet links, garantint una més que decent velocitat de descàrrega. A més, la seva interfície és realment accessible, apta per a tota classe d’usuaris.

10. FrostWire

Malgrat els adware que hem de desactivar en la seva instal·lació, es tracta d’un client de descàrregues molt reduït en grandària i amb tot just impacte en el nostre PC. A més, FrostWire es carrega molt ràpid i l’app compta amb el seu propi motor de cerca amb informació de les fonts originals, per a la nostra tranquil·litat. Finalment, compta amb reproductor multimèdia integrat que permet la seva reproducció mentre es descarreguen, a més de la possibilitat de compartir les nostres pròpies carpetes i arxius a través dels seus ditectoris.

Etiquetes: