11 de desembre: trobada de les TIC catalanes

Compartir

Diverses institucions organitzen un esdeveniment de networking en l’àmbit de les TIC.

Telecos.cat, Tertúlia Digital i la iniciativa iDigital de la Generalitat de Catalunya organitzen la Jornada 12×12, la Trobada de Cap d’Any de les TIC Catalanes el proper 11 de desembre a l’Auditori del Campus del Poblenou que la Universitat Pompeu Fabra té al carrer Roc Boronat de Barcelona.

L’acte busca ser un punt de trobada dels professionals de l’àmbit TIC, donar un cop d’ull a l’any que aviat deixarem enrere, i encarar els reptes de futur que se’ns proposen amb l’adveniment del 2015.

L’esdeveniment començarà a les 19:00 amb la inauguració a càrrec de Jordi Puigneró, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. Mitja hora abans s’hauran obert les acreditacions.

A partir de les 19:10 i fins a les 20:30, una sèrie de ponents analitzaran, en una taula rodona, quines perspectives es presenten per a l’any vinent, incloent un torn de preguntes obertes al públic.

Entre els ponents d’aquesta taula rodona s’hi compten el mateix Jordi Puigneró, Agustín Cordón (Mobile World Capital), Carles Martín (UPF), Daniel Marco (iDigital), Jordi Marín (Microsoft Catalunya), o Toni Brey (Urbiótica) entre d’altres.

I a partir de dos quarts de nou s’encetarà la part social de l’acte, amb una sessió més informal de networking.

Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades, pel que s’exhorta a tots els interessats cumplimentin la seva petició el més aviat possible.

Guillem Alsina
Etiquetes: