Tenim 14 dies per tornar les compres a iTunes, App Store i iBooks Store

Tim Cook davant del públic del Flint Center ahir presentant les novetats d'Apple. Ha superat el seu examen particular
Compartir

Novetat i més novetat. Apple vol estar a dalt de tot i per damunt de qualsevol possibilitat. Ara, acaben d’introduïr una novetat més i de les que portaran cua i més a cases com la nostra. Ara, podem tornar les compres realitzades a la App Store, iTunes Store i iBooks Store fins a catorze dies després de la compra (sense haver d’explicar res, només demanar la devolució i serà com anar al Corte Inglés).

Fins a la data, només tornava els diners per motius tècnics o justificats amb una revisió oficial d’Apple, i llavors ens tornava la compra realitzada. Ara, ja podem sol·licitar la devolució sense argumentar RES, absolutament res.

El motiu d’aquest canvi és la nova directiva dels drets dels consumidors a la Unió Europea, i segurament no serà l’únic gegant que canviarà la seva manera de treballar en el tema de devolucions, ho veurem en breu.

Segurament que ho tenen tot controlat, pero no us pica la curiositat de comprar una aplicació, joc, serie o pel·lícula i tornar-la al cap de 13 dies? No ens cobraran res, ens tornaran el que hem pagat i haurem utilitzat l’aplicació, serie o pel·lícula.

Com ho veieu?

Font | Applesfera

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: