4 Apps gratuïtes per aprendre durant les vacances d’estiu

Compartir

Comença la primera setmana d’escoles tancades i de vacances per als nens. Molts d’ells diuen adéu a l’activitat educativa fins al proper setembre però gràcies a la digitalització, trobem una gran quantitat d’opcions perquè això no passi.

 

El mercat de les aplicacions presenta molts productes destinats a l’aprenentatge dels més petits potenciant la seva diversió i desenvolupant habilitats com més divertida, jugant i desenvolupant algunes habilitats com la memòria. L’estiu és una bona època per estar amb els amics, gaudir del bon temps i aprofitar per repassar tot allò que s’ha aprés. A continuació us presentem 5 aplicacions gratuïtes perquè els més petits de la casa no s’avorreixin.

 

Khan Academy

Acadèmia Khan és una organització educativa sense ànim de lucre fundada per l’actor de Bollywood Salman Khan l’any 2008 amb l’objectiu d’oferir una educació mundial gratuïta per a tots, en qualsevol lloc. L’aplicació ens permet accedir a més de 4.000 vídeos educatius sobre diferents temes (matemàtiques, química, història,…). El lloc perfecte per repassar el contingut que s’ha aprés durant l’any a l’escola. A més l’aplicació utilitza molts continguts creatius i originals que actualitza constantment per mantenir els seus usuaris atents. Disponible per iOS i Android.

 

Dot To Dot Numbers & Letters

L’aplicació és senzilla i divertida per als més petits de la casa amb la qual podran practicar les sèries de números i lletres. L’aplicació es pot personalitzar (dificultat, nivell, música, efectes…) per adoptar-la a les necessitats dels més petits jugadors. Els més atrevits poden enfrontar-se al rellotge i tractar de completar la sèrie abans que s’acabi el temps. Està disponible per iOS.

 

El restaurante del Dr. Panda

Amb el Dr. Panda els nens aprendran moltes coses sobre aliments, reciclatge, animals i feines de casa mentre cuinen molts plats. A més no proporciona ni publicitat de tercers ni l’opció de compra dins de l’aplicació. Està disponible per iOS i Android.

 

Tangram HD

Tangram és un joc clàssic originari de la Xina que consisteix a crear figures i formes utilitzant les 7 peces geomètriques disponibles. Amb aquest joc tan fàcil, els nens milloraran la capacitat d’observació, de concentració i de capacitat espacial. L’aplicació es troba disponible tant per iOS com per Android.

 

Etiquetes: