5 apps per jugar (i prou) amb tancs

Compartir

Toda precaución es poca. Més val estar preparats i conèixer com funcionen els tancs, una de les armes més populars i mortals de les guerres del segle XX. Avui us portem una selecció de 5 aplicacions per a mòbils Android que tenen els tancs com a principal element, ja sigui per conduir-los, disparar o com a joc estratègic.

1. Tanktasticuna de les apps millor posicionades a Google Play, amb més de 3 milions de descàrregues i gran popularitat en les llistes d’entreteniment. Semblant a un vídeojoc de consola en primera persona, és un joc multijugador online amb el principal objectiu de disparar i matar els altres usuaris, amb moltes característiques per equipar i personalitzar el nostre tanc, així com els escenaris i les opcions del camp de batalla.

tanc1

2. Tank Recon 3D: tot un èxit de viralitat i estrenat fa poc més de 3 mesos, ha aconseguit superar les 5 milions de descàrregues. Molt semblant al primer joc esmentat, però no permet entrar el vehicle per la Diagonal. Els gràfics no és el punt més fort, però les opcions per disparar i utilitzar el tanc el fan molt atractiu.

tanc2

3. Iron Tank: el joc no apareix en les principals llistes de jocs, però és molt recomanable. La perspectiva i la filosofia és diferent a les dues primeres apps, i en aquest cas la conducció del tanc i l’habilitat per desplaçar-se pel camp de batalla és molt més important. Es pot jugar de forma gratuita i pagar per opcions més avançades. El disseny recorda més als dibuixos animats, però no deixa de ser un joc reservat per a fans de les explosions, les guerres i les armes.

tanc 3

4.Tank VS Zombies: una aplicació caracteritzada per la senzillesa, amb una única pantalla. Un clàssic, defensar la nostra posició amb un tanc de l’atac de zombies. A base d’estratègia, observació i habilitat per moure els dits, entreteniment assegurat.

tanc 5

5. Aprèn a dibuixar Tancs: sabem que sou molts els que no us en sortiu intentant dibuixar un tanc. Aquesta app ens ensenya pas a pas com fer-ho, des de les línies geomètriques, els colors, les ombres i els acabats. Amb diferents resultats i puntuacions. Després ho podem compartir, per exemple, a les xarxes socials. Us animem a fer-ho.

sdfsfds

 

FONT: @Hiulit

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: