7 aplicacions per complementar Whatsapp

Compartir

Whatsapp acaba d’arribar als 500 milions d’usuaris, sense cap mena de dubte l’app més coneguda de missatgeria instantània. La raó del seu èxit és la seva senzillesa, cosa que no a tothom li agrada i que ha generat fugues cap a altres aplicacions com LINE o WEchat, amb les mateixes funcions però amb moltes opcions més, com bloqueig de seguretat, dibuixos o stickers. Aquest problema es pot solucionar amb una sèrie d’aplicacions que es poden integrar amb Whatsapp i així millorar l’experiència de l’usuari, al gust de cadascú.

1 – WhatsApp Lock Free

WhatsApp no imposa cap tipus de control sobre qui accedeix a l’aplicació. Si algú té accés al nostre mòbil, podrà xafardejar sense problemes les nostres converses. Una de les solucions és bloquejar el dispositiu o l’aplicació, cosa que no tots els terminals poden fer. Per aquests usuaris existeix WhatsApp Lock Free , que permet establir un patró de bloqueig cada vegada que entrem a l’aplicació.

2 – WhatsBack Free : WhatsApp Backup

En cas de robatori o pèrdua del nostre smartphone , totes les converses de WhatsApp es perdrien sense possibilitat de recuperar-les, ja que l’aplicació no utilitza cap servei al núvol. La solució, doncs, està en un programa que realitzi una còpia de seguretat de forma externa. Un d’aquests programes és WhatsBack Free: WhatsApp Backup, que permet copiar les converses directament a Google Drive i poder-les recuperar o veure sempre que vulguem.

3 – Z -Art per Whatsapp

Amb aquesta aplicació podràs fer volar la teva imaginació i compartir dibuixos amb els teus contactes fets a mà sobre un fons blanc o sobre una foto pròpia. A més, es poden afegir objectes des de la pròpia galeria de l’aplicació i sorprendre als teus contactes amb diverses opcions. Una altra alternativa que funciona millor però més senzilla és Paint for Whatsapp.

4 – Whatsapp Contact Photo Sync

Aquesta app permet sincronitzar les fotos dels teus contactes de Whatsapp amb la foto personal del seu número de telèfon al dispositiu. Una forma senzilla i ràpida de tenir el dispositiu i els contactes organitzats de forma més elegant.

5 – WCleaner per Whatsapp

Un dels problemes principals dels smartphones és la memòria , gairebé sempre insuficient . I un dels culpables sempre és Whatsapp , que emmagatzema centenars de dades dels usuaris, les converses, fotos, vídeos o notes de veu. Aquesta aplicació esborra l’historial poc a poc, donant-nos l’oportunitat de poder guardar manualment els arxius en un altre lloc (PC) durant un temps.

6 – Smileys

Si t’agraden els emojis o adhesius d’altres apps com Messenger o LINE, aquesta app permet adjuntar imatges de forma ràpida com si fossin emoticones. Compta amb una gran quantitat d’emoticones, memes, personatges famosos i altres imatges divertides. A Google Play i a l’AppStore n’hi ha moltes de similars.

7 – Whatsapp Wallpaper

L’aplicació oficial de Whatsapp, externa al servei de missatgeria, disposa de molt poques imatges per poder personalitzar l’app. Per sort, existeixen centenars d’aplicacions amb milers de fons de pantalla per poder utilitzar.

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: