7 dades que has de saber sobre el Mobile World Congress 2014

Compartir

Aquesta setmana Barcelona torna a ser la capital mundial de la telefonia mòbil. Dilluns va obrir les portes el Mobile World Congress (MWC), la fira més important del sector a nivell mundial i on s’estan presentant els últims smartphones, així com aplicacions, gadgets, sistemes operatius, etcètera.

A continuació us deixem 10 curiositats que us poden ajudar a entendre la magnitud d’aquest esdeveniment:

75.000 visitants: una xifra rècord que es supera cada any, tot i que enguany l’increment és menor (2.500).

1.800 empreses participants. D’aquestes, 79 són catalanes.

– Durant aquesta setmana es generen 7.300 llocs de treball, la majoria a temps parcial i directes.

356 milions d’euros d’impacte econòmic estimat per Barcelona. S’espera que aquest impacte arribi als 3.500 milions fins el 2018.

El preu de l’entrada és de 749 euros, que permet accedir al recinte i poc més. També hi ha una anomenada “Silver” amb un preu de 2.199 euros i que permet assistir a les conferències, a la gala dels premis i a alguns esdeveniments especials. Després trobem la “Gold” per 2.699 euros i que afegeix sales VIP, dinars, festes i trobades amb les grans empreses. Finalment trobem la “Platinum” amb un cost de 5.000 euros, que ofereix una experiència “exclusiva”, sense especificar.

– Es generen 15 tones de menjar: la Fira Europa disposa de tot tipus de restaurants, bars i serveis. Un exemple: es faran 35.000 entrepans.

98.000 metres quadrats entre Fira Europa i Fira Montjuic, un dels recintes firals més grans del món.

Font: GSMA, Fira de Barcelona i Gremi d’Hotels.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: